About Me?

Geboren op 21 januari 2003, Wessel begon zijn tocht om een game artist te worden. Voor een lange tijd schetste hij tekenboek na tekenboek vol, maar hij zocht meer. Hij wilde zijn werk en ideeën tot leven brengen. Dat doormiddel van games en digital art.

Ik ben een student
Game Artist op het Mediacollege Amsterdam. Als startend game artist ben ik gefocust
op het maken van 3D environments en creatures. Mijn models werk ik graag gestileerd
uit met een vleugje realisme. De stijl van de models zijn gestileerd, maar ik
houd het concept wel realistich en geloofwaardig.

Ik zou graag bij een gamestudio willen werken waar er aan games gewerkt word met veel dieren en natuur erin. Zelf hou ik enorm van verhalen en games met een combinatie van natuur en wetenschap. Een voorbeeld hiervan is ‘back-to-basic/primitief gecombineerd met futuristische elementen’. Ook zou ik graag als freelancer concepten en ideeën willen bedenken of 3D assets willen maken voor andere bedrijven. Dit als kleine opdrachtjes met veel vrijheid om mijn creativiteit zo veel mogelijk uit te breiden.

De ultieme game-industrie droom zou zijn om voor een paar maanden/jaar in een zelf omgebouwde bus naar Scandinavië te gaan en vanuit daar freelance werk te doen. Een andere droom zou zijn om een eigen gamebedrijf te starten ergens in het midden van een bos bij een meer, zodat alle werknemers hun rust en inspiratie uit de natuur kunnen halen.

Momenteel ben ik opzoek naar een stageplek voor de periode februari – juni 2022. Heb je interesse in mijn werk of wilt u meer informatie dan kan ik bereikt worden via mail of telefoon.

Our Mission

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Core Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.