Projects

Elu

De Elu is een creature dat ontstaan is door de combnatie van de struisvogel, de belugawalvis, de vale gier en de secretarisvogel. Ook is de kasuaris als referentie gebruikt maar noem ik deze vaak niet aangezien beide de struisvogel en de kasuaris onder loopvogels vallen.
De grootste (en duidelijkste) combinatie is die van de struisvogel met de belugawalvis.

Project Cervus

Een creature ontstaan uit de combinatie van een eland, een neushoorn en een schubdier.

Sara's Cook & Match

Tijdens mijn stage bij Wanted 5 Games heb ik meegewerkt aan Sara’s Cook & Match. Een match-3 game waar je als speler het verhaal van Sara volgt.. Sara is iemand met veel kooktalent.
Tijdens dit proces heb ik gewerkt aan de gerechten die langskomen in de game. Daarnaast heb ik ook gewerkt aan twee cuttable objects en de power-ups.

Trouble In The Sky

Tijdens mijn stage bij Wanted 5 Games heb ik meegewerkt aan Trouble in the sky. Een coöperatieve game waarbij er één spelleider is met de handleiding van het neerstortende vliegtuig en vier spelers in het vliegtuig die niet weten wat ze moeten doen. Communicatie is hier key.
Ik heb gewerkt aan de minigames die de spelers moeten halen om het vliegtuig veilig te kunnen landen.

Op pad met Pad

Tijdens dit project heb ik gewerkt aan een salamander. Deze heb ik toen ook kunnen riggen en animeren. Ik heb enorm kunnen genieten van dit project. Ook omdat ik meer heb geleerd over riggen in Blender. Op pad met Pad is een game voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar die een uitgestippelde wandelroute interessanter voor hen maakt.

Star Whale

Een creature gemaakt tijdens Inktober 2020. Het hoofddier gebruikt voor dit design is de bultrug walvis gecombineerd met de goudvis, een mot en de mandarijn vis.